snart valborg !

JIPPI, fan va kul det ska bli.. Sjukt taggad ! :D

älskar, älskar inte, älskar !

kärleken suger, klarar mig utan det !

idiot !

du är fan helt jävla dum i huvudet !

.

Nu ska jag och Jessica se klart på se upp för dårarna, sen ska vi dra slaggen !

PUSSHEJ

flera bilder ifrån helgen


helgen


DJURGÅDEN ♥

Synd att det bara blev silver i år. Dom tar guld i fotbollen istället, i hope !

HEJA DJURGÅR'N, ni fixar det ! <3


MQ stinsen

Idag börjar det en tävling i MQ på Stinsen. Kommer inte riktigt ihåg vad den gick ut på riktigt. Men jag tror att man ska sätta på sig nått av MQs kläder och ta en bild på sig själv sen skicka in den till något nummer. Då kan man vinna en massa fina priser. Du kan vinna en hel klädsel från MQ, från byxa till tröja och allt.. Det är ett första pris, ett andra pris och ett tredje pris. Kom för att hälsa på mig också jobbar mellan 10-17 har lunch mellan 13-14. Vi ses där ! :)

KOM TILL MQ NU OCH TÄVLA !

GRATTIS MELINA 17 ÅR ! :)

älskar dig gumman


flickallsvenskan

Idag var jag på första mötet och första träning med flickallsvenkan. Det verkar sjukt kul, vi ska resa runt i hela Sverige och spela matcher. Vi fick en läxa till nästa torsdag, vi ska skriva vad vi är bra på. Dom lagen vi har i serien är :

Tyresö
Kvarnsveden
Västerås
Sunnanå
Stattena
LDB Malmö
Djurgården
AIK
Linköping
Hammarby
Vasalund
Jitex
Umeå
Umeå södra
KIF Örebro

Det kommer bli tuffa matcher och ännu mera fotboll, sjukt kul! :)
Vårat lag kommer heta Bollstanäs i serien, nu ska jag träna jätte mycket och komma långt.

PUSSHEJ

boring onsdag kväll

Sitter bara hemma, ska hitta någon keff film att titta på, som man säkert redan sätt 100 gånger. Men jag är sjukt trött så det är kan ju vara skönt att bara tare lugnt helt ensam och kolla på en film..

PUSSHEJ

jag är ett fucking barn asså !


Huvudskada

I söndags spelade jag fotbollsmatch mot rimbo, det var en upplandscupen match. Haha, det där lät sjukt knas! Jag hann inte spela alls mycket innan jag gick in i en närkamp och slog i mitt huvud i något riktigt hårt. Jag tror att det var hennes huvud. Sen så landade jag på huvudet och då blev det helt svart.. Det var så himla obehagligt :/ Sen när jag vaknade till så kom tårarna och då kände jag en skit stor knöl i kinden. Sen så kände jag smaken av blod. När jag öppnade ögonen så var det helt suddigt och jag var helt yr. Det kändes som om hela världen snurrade.. Sen blev de lite bättre efter som, men jag blev yr till och från.

Senare på kvällen åkte vi in till sjukhuset för att kolla att det inte var något allvarligt.. När jag kom dit fick jag ligga på en stenhård säng med en nackkrage och jag fick inte röra mig alls. Jag fick ligga där och titta upp i taket. Efter ett par timmar kom en doktor in i rummet och då fick jag åka till röntgen. Där fick jag åka in i en rund stor apparat, det var sjukt läskigt. När jag kom tillbaka efter röntgen, så var jag väldigt kissnödig och jag hade redan hållt mig i typ 3 timmar. Då gick min syster och frågade ifall jag fick gå på toaletten då sa dom nej inte för än vi vet om det är något allvarligt i hennes nacke. Men om det är akut så kommer vi in så får hon rulla över på en annan slags säng och kissa i en potta. Hahahha, när min syster kom och talade om det för mig så skrattade jag så att jag började gråta.

Men efter att jag, min syster och mamma varit på sjukhuset i typ 5 timmar fick jag ta av mig nackkragen och dom sa att det inte var något allvarligt i alla fall. Hon sa att jag skulle få en blåtira och känna mig mörbultad ett bra tag framåt.

TUR I OTUREN !

Nu har det gått nästa två dagar och jag känner mig alldeles öm i huvudet och har sjukt ont i nacken.. Jag tar en alvedon och en voltaren var fjärde timme och jag känner mig helt seg i huvudet och helt förvirrad. Men jag hoppas att det blir bättre snart, orkar inte med smärtan längre..

en bild på hur läppen ser ut nu ..

blekte håret


.

det var exakt som du sa att det var , tråkigt !

rubrik


MQ stinsen

Nu har jag snart praktiserat en vecka på MQ. Det är skit kul. Det är skit kul, jag får göra allt utom att stå i kassan. Jag har larmat mycket kläder och hängt ut i butiken. Det finns hur mycket fina kläder som helst. Jag har redan shoppat en del. Jag lägger in bilder imorgon på allt. Imorgon ska jag köpa en blus och ett skär till som är så sjukt fint. Men nu måste jag sova, jag ska upp tidigt imorgon för att jag har mattelektion på morgon klockan halv nio.
PUSSHEJ


fotboll RIK/MIK

Matchen slutade 1-1, men vi ägde hela matchen. Vi borde vunnit! Jag fick första halvlek på forwarden och sen satt jag på bänken andra och spelade lite i slutet på matchen på höger yttermittfält. Jag är inte nöjd alls med min insatts, men det bli bättre till nästa match. Det var sjukt fint väder i alla fall. Första gången i år jag spelade utan underställ, skit skönt att slippa de.

Nu ska jag duscha, kolla på film helt ensam och bara ta de lugnt. Det ju en lång dag imorgon. Jag måste ju gå upp tidigt igen också, "suck". :( Men det ska bli skönt att åka moped istället för att sitta på det där jävla tåget varje morgon..
PUSSHEJ

älska DJURGÅRDEN !


söndag morgon

Snart är det dags för fotbollsmatch, tagga till !
Imorgon är det min första dag på mina tre veckors prao på MQ.
Jag kommer jobba mellan 10-17. Sjukt långa dagar!
Har inte så mycket mer att skriva, nu ska jag tagga till inför matchen mot Gimo..
PUSSHEJ

JESSICA NORDSTRÖM

Syster jag är så sjuk ledsen att jag inte visat vad du betyder för mig. Även fast att jag har varit besviken på dig så är du fortfarande min bara min jessica och du betyder hur mycket som helst för mig. Jag saknar verkligen dig nu när du är miljoner mil ifrån mig. Kom hem till mig nu, så kommer allt bara vara bra igen. Jag har verkligen trott fel om dig. Jag visste inte att du ville mitt bästa hela tiden, men nu vet jag de. Förlåt att jag tagit ALLT på fel sätt. Jag är så ledsen att jag har har varit så kall mot dig den sista tiden, men det kommer bli ändring på det lovar jag dig syster :) Tack att du finns, jag hade faktiskt inte klarat mig igenom alla jävla killproblem om du inte fanns. Jag vill också att du ska veta att du hur är fin, söt och vacker som helst. Ta åt dig av vad alla killar säger till dig. Du har det som inte jag har gumman, och det är jag bara lycklig över för din skull. Du är unik!
JAG ÄLSKAR DIG MIN SYSTER MER ÄN NÅGOT ANNAT JUST NU, MASSA KÄRLEK OCH PUSSAR TILL DIG !
kom hem nu 

jag älskar att se dig glad ! :)

DJURGÅDEN ♥


KNAS

...

torsdag kväll

kvällen blev lyckad. jag fick veta mycket som jag egentligen kanske inte borde veta.. :P
jag glömde ta en bild på min utstyrsel, men kanske hittar någon bild från kvällen ändå.
<3

RSS 2.0