sjukaste kvällen på länge!

kvällen började med fotbollsträning och slutade i min säng med jessica, pinky och mini.

efter fotbollsträningen hoppade jag, melina och jessica på tåget som rullade mot stuvsta. det tog en stund för tåget att rulla dit. men vi ägnade tiden på tåget åt att sminka oss och snacka lite tjejsnack. vi träffade också två bögar som skulle på yoga, sköna snubbar asså.

men vi kom till slut fram. dom trevliga killarna som vi skulle träffa satte sig i bubbelpoolen dirr och vi satt inne i det sjukt fina huset och drack lite och flippade ur totalt. sen hoppade vi i bubbelpoolen tillslut. det va "galet". sanning och konsekvens körde vi, det hände en massa spännande saker.

HELT PLÖTSLIGT går jag och jessica upp ur bubbelpoolen och vi får för oss att vi ska med tåget som går efter 30 minuter. vi klär på oss och ropar in melina. sen kubbar vi till station. hahahha, det va knas på tåget hemm. vart lite mycket vin och en jävla massa "gråt" och skratt. vi kom till slut till märsta. jag och jessica tog nattbussen fulla som fan mot rosersberg. galen resa! fattar inte varför vi inte hoppade av i rosersberg från första början.

ett inlägg från facebook nedan, säger exakt hur kvällen slutade. som sagt sjukt knas!

Caroline ojojojojoj, kvällen slutade sjukt knas. jag och Jessica (min bästa syster) ramlar ut ur bussen. där ligger vi kvar bland alla löv och jiddrar om en jävla massa skit.. tillslut så drar vi oss hem till mig. det slutade med att vi kokade nudlar med stark curry smak och la oss i sängen med pinky och mini. hahhahahahha, BÄSTA! film kommer senare :)


RSS 2.0