.

Jag har inte bloggat på jätte länge, men det har inte funnits någon tid över! :O
Det är jätte mycket fotboll just nu.

PUSSHEJ

omg, hugo naken !


finns jobbiga tider i livet !

jag gör aldrig saker som jag ångrar. men det finns en sak i mitt liv som jag ångrar så hårt. det går inte att göra någonting åt. jag får lära mig att leva med de!

söndag

Min dag har sätt ut såhär.
Jag vaknade hemma hos Malin klockan 08.00, då var jag så sjukt fräsch.. INTE! Jessica kom och mötte mig hos Malin och då gick vi ner till stationen för att ta tåget till Rosersberg. Efter det så hämtade pappa oss vid station i Rosersberg och då åkte vi till Länsö där morfar bor. Det ligger typ i Östhammar. Där var hela min släkt och skulle fira min morfar som fyllde 85 år. Vi åt super god mat och umgicks med alla tusen kusiner och kusinbarn. 

Sen vid klockan ett åkte vi hem för att mamma och pappa skulle ta hand om kafeterian till våran fotbollsmatch, som jag inte var med på. Utan jag kollade bara. Det var division 3 match, vi mötte Fanna och det blev 1-1. Jag tycker att vi skulle vunnit, vi va klart bättre. Men vi kommer vinna nästa match emot dom.

Efter matchen åkte jag hem och lite mat. Sedan gick jag ut och sprang ungefär 6 km och efter det så åkte jag och sola på solexpress och nu ska jag snart sova. 

PUSS OCH GOD NATT !

flickallsvenskan

det blev 2-2 mot Kvarnsveden. vi åkte ända till dalarna farm och tillbaka. det var en mysigt resa , hahah !
PUSSHEJ

träffade två sköna killar idag också


<3

du är fan inte vem som helst !

En solig dag på Skansen, med alla friendsare !

Idag var vi på Skansen med alla friends. Det var jätte fint väder, solen sken hela dagen. Vi gick runt och kollade på en massa djur och prövade på att köra fullstol. Det var en tävling, jag vann. Sen kollade vi när en
Här kommer några bilder från idag. :)


Norrskedsvik - RIK/MIK

vi vann med 1-0 !
domaren sög, det var sämsta fotbollsplanen och Norrskedsvik spelade bara fult..
men vi vann som vanligt, vi är bäst !
:D

fotboll

Det gjorde inte alls ont i bakre låret på träningen. Så sjukt skönt ! Nu känner jag mig hel igen. Imorgon är det match, mot Norrskedika division 4. En timme med buss dit. Det ska bli jätte kul att spela första seriematchen. JIPPI ! Nu jävla ska vi vinna, skriver resultatet imorgon. Jag kommer komma hem väldigt sent, men det sket man ju i.

PUSSHEJ

RIK/MIK

Seriestarten gick skit bra vi vann båda matcherna, jag var tyvärr inte med på någon av matcherna pga sträckning i låret. Vi vann division 4 mot Rådmansö med 5-0 och division 3 mot Håbo med 4-0.

Ikväll är det fotbollsträning i Roserserg och jag ska vara med och känna efter om det blivit bättre. Om inte, blir det styrka på sidan av. Träning inför BEACH 2010 ;)

PUSSHEJ

sliten söndag

Sista praktiseringsdagen idag,men jag känner att jag egentligen bara vill sova idag. Men nu ska jag piggna till och ha trevligt.

PUSSHEJ

RSS 2.0